In 2017 heb ik mijn eerste naakte zelfportretten gemaakt vanuit een zoektocht naar vorm en esthetiek. Ik ontdekte dat een naaktshoot zóveel meer is dan enkel een vormonderzoek! Continue is er een grote spiegel aanwezig die laat zien hoe je tegen jezelf aankijkt. Hoe beweeg ik op de set? Wat fotografeer ik van mezelf? Mogelijk nog interessanter; wat fotografeer ik niet van mezelf? Het maken van zelfportretten voelde veilig, ik kon bepalen wat ik creëerde en welke beelden ik selecteerde. Het begon spannend te worden toen ik mijn beelden ging delen met anderen, want wat zouden ze ervan vinden? Tegelijkertijd was ik vastberaden om meer naaktshoots te gaan doen. Het trekt me dat je tijdens een naaktshoot niks meer te verbergen en te verbloemen hebt, this is it! Jep, je gaat met de billen bloot.

Nu gaat het niet zozeer om het delen van naaktbeelden, maar wel om het waardevolle proces dat komt kijken bij een naaktshoot. En dát wil ik jou bieden tijdens een naaktshoot in mijn eigen daglichtstudio (of eigen gekozen locatie). Voor de naaktshoot neem ik telefonisch contact met je op zodat we een datum kunnen prikken, het concept bespreken & om te horen hoe je in het avontuur stapt. Op de shootdag beginnen we lekker rustig met iets te drinken/eten. Eenmaal op de set bepaal jij wat je draagt, hoe je beweegt en wat er gefotografeerd wordt. Het is jouw avontuur en dat doen we op jouw tempo. De beelden van de shoot zijn – in mijn ogen – puur, kwetsbaar en kostbaar.   

  • 1 op 1 naaktshoot in mijn daglichtstudio of (in overleg) op eigen locatie
  • Pure, kwetsbare & kostbare beelden
  • Kosten: €250,- (excl. BTW)

Heb je nog vragen, twijfels of wil je gewoon meer weten? Neem contact met me op via

06 81 63 98 50 of info@mariskavandendorpel.nl

Puur, zonder oordeel en ontspannen
”Bij Mariska voor de camera staan voelt heel ongedwongen. Ze biedt een prettige combinatie van sturing en vrijheid. Puur, zonder oordeel en ontspannen.” _A.
Bevrijdend
“Bevrijdend is het woord dat het meeste recht doet aan de fotoshoot. De veilige sfeer die Mariska kan creëren met een absolute acceptatie heeft er voor gezorgd dat genezing meer ruimte heeft gekregen rondom mijn zelfbeeld. Kunstig, rustig, meedenkend en meebewegend is mijn ervaring met deze fotograaf en ik kan het iedereen aanraden. Ikben na de fotoshoot weer de muze geworden in mijn eigen schilderwerken en daar ben ik erg dankbaar voor.“ _Y.
Eerlijk en oprecht
“Ik dacht dat ik het best wel spannend zou vinden om naakt te zijn bij iemand die ik niet zo goed ken, maar dat viel best mee! Mariska stelde mij op mijn gemak en gaf mij de keus om stap voor stap uit de kleren te gaan. Het voelde allemaal heel natuurlijk ondanks de ongemakkelijke poses die ik moest aannemen. Ik vind de foto’s van mijn lijf eerlijk en oprecht door de lens van Mariska!“ _ R.